#161 Vecka 23

Symptommässigt är veckorna desamma. För varje vecka brukar kotten hitta på något nytt sätt att sparka. När jag väl vant mig kommer nåt nytt och skrämmer mig. Men jag måste nog säga att magen faktiskt börjar framträda. Mysigt. Syster tycker att det är jätteknäppt. Hon är knäpp. ❤ Har fotat, men laddar upp den från min dator hemma.

Igår var jag på lunch med min ena moster. Vi åt gott på Bullboden tror jag att det hette, vid Rådgatans ena t-baneuppgång. Sen tänkte jag gå en sväng på stan och se om jag kunde hitta byxförlängare till mina arbetsbyxor, dock utan framgång. Moster ville följa med och vi hittade fina mamakläder och hon köpte tre klänningar till mig. TRE! Alltså fina lilla moster ❤ ❤ Jag ska fota och lägga upp via mobilen 🙂 Köpte även ett par vita trekvartsleggings och en tshirt. Hoppas på en vacker sommar.

Nu måste jag åka hemåt, har stalltjänst idag. Eftersom mamma ändå är på jobbet till så pass sent så kan jag lika gärna åka nu och slippa få en lågt stående sol i ansiktet. E20 är fan inte en rolig väg… Blööh. Ska njuta så länge jag kan av Bandit (räcker till Eskilstuna ungefär) och sen får jag köra på nån CD. Stödstrumporna ska på och en matlåda ska med.

Puss pårej mamma, det var så mysigt att umgås lite ❤ Saknar dig massor jämt. Och lillasyster. Tråkunge som inte ville sparka på din hand 😦 Saknar dig också. Jämt. Usch nu kommer jag grina. ❤ Puuusss

v23

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s