#313 Dopet

Det var ett fint dop. Lilleman var med mig och gudmor på förmiddagen och dekorerade smörgåstårtor och dukade. Han ville inte sova i selen, till slut la jag honom på en madrass och han sov en stund. Hem igen för att byta om, då hade vi fått dit massa folk, det var lite trångt.

Till slut lyckades vi i alla fall packa in det sista som skulle till lokalen samt släktingar och bebis i bilar och vagn och begav oss mot kyrkan. Lillasyster sjöng igenom sången med kantorn ett par gånger medan vi gick igenom allt med prästen. Gudfar fick fylla vatten i dopfunten och gudmor tände dopljuset.

Lilleman var grinig innan och precis i början, men när vi sjöng första psalmen lugnade han sig och sen gick resten jättebra. Fikat efter däremot var han så övertrött och fått så många intryck att han bara skrek och skrek. Försökte amma men när han bara skriker och inte suger ordentligt, så kan jag inte påstå att oxytocinet sprudlar. Till slut rann det äntligen till och sen kunde han sova i vagnen medan vi öppnade alla finfina presenter.

Tack alla som kom, det blev en jättefin tillställning  ❤

received_10154156403701947

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s