#333 När en söndag är rätt bra

Ridning, full fart över ett snöigt fält (med en häst som måste testa om matte faktiskt är helt säker på att det inte ska galopperas i full fart hem istället för att svänga höger och fortsätta en stund till), slötittande på Friends, pannkakor med grädde, glass och sylt samt yoga (practise rythm). Det blev en bra söndag.

Lilleman har dragit ned på skitandet från typ 4 ggr/dag till en rejäl stinkbomb på morgonkvisten så att man liksom blir tvingad ur sängen, nästan jagad. Imorse blev det till och med två gånger. Det här med gröt och grejer har saktat ned lite på motiliteten x)

Jag tittade in på rullavagn.nu också och hittade en person som startat en grupp här i Skövde så jag skrev en rad om att jag gärna promenerar 🙂 Idag är det ju stor invigning av familjecentralen Kärnan också, med Alfons Åbergteater. Men som det sägs att RS-viruset florerar och vi inte kan vara helt säkra på att det var det han hade när han var sjuk sist så vill jag inte riskera att han blir sjuk bland en massa snoriga större ungar bara för att jag vill se den liksom. Vi får hålla ögonen öppna efter deras öppettider för småttingarna.

Så idag åker vi till tippen och slänger lite skräp och sen hämtar vi ut taggen till badet, dags för simstart på torsdag! Woopi!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s