#339 Tjuven

När vi köpte vår vagn i Göteborg och lämnade butiken tjöt det om den. ”Det kan vara ett klistermärke som larmar, det är bara att ta bort det”. Ingenting om var det kunde sitta eller hur det såg ut.

Vi tog aldrig tag i det, jag tänkte väl att det spelar ingen roll, vi ska väl inte tillbaka dit på ett tag. Men sen har det tjutit när vi varit i andra affärer. Ibland när jag går in, ibland när jag går ut, ibland både och eller inte alls. Och det kan vara olika även i samma affär vid olika tillfällen.

Så det är ju lite pinsamt att behöva förklara sig. Jag förstår ju att det finns folk som utnyttjar det och har det i system att kunna sno saker. Jag tyckte att det var pinsamt att komma för sent till lektioner, eller när vi missat att scanna en paprika på Ica maxi en gång. Jag skulle aldrig någonsin stjäla eller snatta, men jag blir ändå väldigt besvärad när det piper trots att jag vet att jag inte har gjort något.

Jag bestämde mig häromdagen för att leta efter klistermärket men hittade istället en stor klump fäst i chassit, som jag totalt missat innan. Så nu har jag skickat bild på den till affären vi köpte vagnen i och frågar om det är ett larm och hur vi får bort det.

20170113_125720

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s