#355 Utvecklingssteg 5

Jag tror vi gått in i nästa fas. Sömnen har varit mer orolig, han har fått sova en del i vår säng. Nu när K jobbar natt igen en period så gör det inte så mycket, vi behöver inte trängas när det bara är vi. Jag sjuvar in en kudde under bäddmadrassen på ena sidan för att göra en uppförsbacke så han inte ska rulla ur sängen.

På dagarna är det full rulle i gåstolen. Han undersöker sin röst genom att skrika jätteljust och jättehögt så att öronen blöder. När han inte gör det är det ”say it, don’t spray it” och hela bröstet blir dyngsurt. Han försöker pilla på lådhandtagen, elementvreden, haklappen som hänger på stolen… Han börjar göra mer avancerade försök att krypa, häromdagen stod han i planka några sekunder.

Han börjar väl helt enkelt förstå precis det som appen säger – avstånd och relationer mellan föremål, handling och verkan.

Försökte massera lite förut. Han var inte på så bra humör. Imorgon är sista gången för föräldragruppen, sen skulle det visst bli en återträff i mars.

Hoppas att vi kan umgås lite utanför bvc också, en mamma har redan lagt till mig på facebook 🙂

Nu ska vi fika på semlor. Något geni har grävt av en kabel någonstans så vi har inget fiber sen lunch typ. Varken tv eller internet. Tur att jag har laddat ner hp så jag kan lyssna offline på storytel ^^,

Kramkram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s