#416 Where I left off

Jag fick liksom inte skriva i lugn och ro, det skulle banne mig pillas i eluttagen. Nu är det kväll och den lille mannen ligger och sover i sin säng.

Han skulle ju gått till BVC på ettårskontroll på sin födelsedag, men vi fick brev om ändring så vi var där i måndags. Han vägde… 11,4 kg ungefär och är 80 cm lång. Minns inte huvudomfånget. Fick två sprutor samtidigt i varsitt lår, grät av att han blev skrämd och att det gjorde ont men jag kastade honom i luften och buspratade så glömde han av det direkt (”kastade”).

Vid tio åkte vi till Stellas lekland och busade lite. Vi har som jag säkert sagt varit där en gång tidigare tillsammans med en SLU-kursare och hennes pojk som är några månader äldre. Den här gången var det betydligt mer uppskattat eftersom att han kan gå, så han gick omkring och grejade med klossar och satt i bollhavet, försökte klättra upp i famnen på två främmande män och åkte rutschkana flera gånger 🙂

Efter lunch sov han i bilen medan jag fixade med Skurtis, sen fortsatte han sova på vägen hem och en stund till på uppfarten ❤ Vi håller på att ställa om från att sova en för- och en eftermiddagslur till att bara sova på eftermiddagen. Omställningen gör honom rätt så cranky när det väl är dags att göra kväll, men han har de senaste kvällarna åtminstone somnat fortare än vanligt. Nu gäller det bara att återfå kontrollen och se till att han sover hela nätter i sin egen säng. Att det ska vara så svårt. Men man är inte så pigg på att böja sig ner i spjälsängen mitt i natten när ungen bara gapar och gråter.

Jaja. Efter luren i alla fall så lekte vi en stund på gatan framför huset med sopkvasten och bollen och sen cyklade vi till lekparken och gungade en stund innan vi kom tillbaka hem och drog igång netflix och middagslagning (läs värma matlåda från igår).

Nu är klockan visserligen bara halv nio på kvällen men jag har sövningsbakjour och imorgon kl 17 ska jag jobba vid behov, fram tills söndag kl 17, sen har jag bakjour igen. Så jag tänker krypa ner ifall de skulle få för sig att behöva buköppna något akut inatt… Håll tummarna för att det inte händer. Gör det hellre dagtid. God natt snuttjullar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s