#419 Att inte bo i Stockholm

Ännu en gång är det jävla skit att inte bo hemma i Stockholm. Fall Out Boy som jag tycker väldigt mycket om, släpper nytt album och ska ut på ny turné och besöker Stockholm 10 januari! Biljettsläpp imorgon. Jag bah – OHHH YES! Sen så insåg jag att det är en ONSDAG. Varför? Om jag hade bott hemma hade det ju inte spelat någon roll, det hade bara blivit en extra sen kväll men det hade det varit värt. Men nu är det mitt i veckan. Första veckan som vi ska skola in Lokeman på dagis förhoppningsvis. Åh så tröttsamt.

Jag vet inte om jag ska försöka få till det ändå eller om jag ska vara nöjd med den grymma spelningen vi var på i Amsterdam strax innan jag blev gravid. Skrev jag om den här? Det borde jag ha gjort.

Loke är förkyld efter förra veckan på familjecentralen. Det var framförallt en snorig unge där och jag lägger min veckopeng på att det var hon som smittade honom. Alltså hela nedre delen av ansiktet var täckt med grönt snor. Blandat intorkat och rinnigt. Stackars barn tänker jag. Är det så svårt för mamma att torka bort det? Inte bara för att jag ska slippa se det (för jag tycker snor är bland det äckligaste som finns…), men för att det stackars barnet ska behöva ha det salta, rinniga snoret som fräter och killar. Och snorar ner allt och alla andra. Blä. Hade väl tyckt att de kunde ha stannat hemma med den ungen. Det var säkert därför hon inte var på dagis… Ja jag säger dagis. Det är kortare och låter mycket gulligare än förskola.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s