#420 Mamamamama!

Så låter det nästan hela dagarna. Inatt sov han hela natten i sin säng, skönt. Vaknade tjugo i sex kanske, och istället för att skrika ledset så hördes det i walkie-talkien: ”mamma… mamma…” Så gulligt ❤ Då går man liksom gärna upp ^^, Skulle ändå upp och göra mig i ordning för att åka till jobbet. Blev en kort dag, kom hem kvart i elva.

Farfar har meckat i badrummet och fått in underskåpet och nytt handfat. Frescht.

Farmor har haft fullt upp med Loke som har varit överallt och pillat på tvn, och de har varit utomhus och han springer mot trappen och ska ner på gatan och hon fattar liksom inte att han är snabb så hon får springa efter.

Han har ätit som en liten häst både köttfärslimpa med potatis och fruktsallad.

När de skulle åka skulle vi pröva en overall och farmor lyfter upp och han ålar som en inoljad katt och ramlar och biter sig i underläppen så det börjar blöda. Stackars lilla vän, han blev så ledsen. Sköljde med lite kallt vatten och sen gav jag honom kaviartuben för att ha nåt kallt mot, men då skulle han ju förstås bara stoppa korken i munnen så då blev han arg för att han inte fick ha den mer.

Knas.

Gud jag har suttit och kollat igenom lite bilder från när han var nyfödd. Lilla plutten ❤ Kan inte förstå hur han kan ha blivit så stor så fort. Ett år är liksom inte lång tid men när man är så liten så går utvecklingen så förbannat snabbt. Man vill bara spola tillbaka tiden. Eller skaffa en bebis till.

Men jag vill inte vara gravid och deala med saliven och kräkningarna riktigt än. Och jag vill att han ska bli lite större först.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s