#426 Why you no like me???

Har jobbat helg. Blev uppringd typ 16:55 igår (börjar min beredskap 17:00) med frågan ”Var är duu?”. Tjaaa, jag är hemma och väntar på att någon ska ringa mig och tala om för mig om jag behöver åka in eller stanna kvar. Eftersom att ingen ringt tidigare så tänkte jag att det var lugnt och att jag skulle få en uppdatering om hästarna som stod inne. Nix. Så det var bara att åka in.

Kunde i alla fall åka hem igår kväll, om något senare än vanligt. Medicinerade klart innan kl 20 och skötte fodring, vattning, sopa golv och tömma sopor i reklampauserna till årets första avsnitt av Så mycket bättre. Kopplade ifrån ett dropp och tittade färdigt, tog en sista status och åkte hem efter 22. Tillbaka imorse vid 7 och åkte hem efter 17.

Veterinären jag jobbat med idag har en fluffig liten hund. Och den hatar mig. Alltså helt maniskt. Och jag förstår inte det, jag har aldrig gjort den något. Hon påstår att den brukar lugna sig om man hälsar på den men det gör den inte. Inte med mig i alla fall. Så fort jag reser mig eller rör mig så skäller den som en besatt och försöker hugga mig i fotlederna. Helt tokig. Nu väger den ju som en rulle dasspapper så det är ju bara att skaka loss den, men hade det varit en lite större hund så hade det ju aldrig varit accepterat. Det hade ju varit munkorg eller burtvång eller nåt. Så ja. För att slippa det lite känsliga av att behöva lägga ner den där hunden och psyka den tills den ger sig (mer känsligt mellan mig och veterinären alltså), för Gud vet att den inte skrämmer mig med tanke på hunden vi ägde förut, så håller jag mig hellre ifrån receptionen. Men hon borde verkligen ha den i en bur. Eller ett annat rum. Eller bilen. Vem bryr sig?

De allra allra flesta hundar brukar liksom ge sig när man totalt ignorerar dem och sköter sitt. Det gör inte den här. Den är som en devil dog verkligen.

Sluta hata mig. Jag tittar inte ens på dig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s