#432 2018

Jag har flera gånger sagt att ”Nu” ska jag komma igång med yogan. ”Nu” ska jag dra ner på socker. Bla bla bla.

Nytt år brukar ju bli en sån punkt för många att ändra vanor och rutiner. Eftersom att Lilleman börjar dagis och jag börjar jobba mera så tror jag att vardagen kommer få mer inrutning.

Jag tog första videon av ”True” 30 days of yoga with Adriene. Det känns som att den passar min sinnesstämning nu. Jag har efter det de 30 dagarna från förra året som jag bara nosade på.

Sen bestämde jag att jag ska äta gröt med loppfrön och ett kokt ägg till frukost, chiapudding, frukt, kvarg eller keso till mellanmål och dra ner på allt rött kött och fokusera på fisk, kyckling och veg samt att äta mer fiberrika grönsaker och kolhydrater istället för pasta och tomater… Får se om tjockisen följer med på tåget.

Själv väger jag precis så mycket som jag är nöjd med men jag vill göra en förändring för mina tänders skull, min mage, hud och immunförsvar. Så får vi se om jag känner mig piggare och gladare om några veckor. 🙂

Jag försöker sälja av en massa hästgrejer och annat för att få ihop lite utrymme och pengar. Jag har nämligen bokat tid för tatuering. Tre sittningar är bokade men vi får se om alla tre behövs. Så om det är någon där ute som är intresserad av eller på jakt efter en sadel, bröstsele, gigg eller andra hästprylar eller varför inte en brudklänning – eller känner någon som letar – hör av er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s