#433 Djurö (via Stavsnäs)

Fast jag har inte varit där. Bara tyckte det var kul. Det är nämligen busslinjen dit som heter 433. Haha. Ha.

Jag har precis yogat lite och nu har jag slagit mig ned på soffan en stund innan Lilleman vaknar efter middagsluren. Sen ska jag gå och lämna honom på förskolan för ikväll är det jour som gäller. Pappan är i Göteborg på möte men ska hinna tillbaka för att hämta honom i tid. Hoppas jag.

Det har nästan gått en månad sedan mitt senaste inlägg och jag minns knappt vad jag skrev om då. Jag har i alla fall inte sålt något av det jag annonserat. Jävla skit. Får försöka på nytt. Jag sparar pengar på annat sätt.

Vi har installerat hemlarm. Vi har varit på begravning. Vi har… skolat in! Just det, när jag skrev sist hade vi ett par dagar kvar! Jag kan berätta lite hur det har gått.

Han gick tisdag 9-12, onsdag och torsdag 9-14 med mig. På fredagen gick han 9-12 själv och sen hämtade jag honom och åkte tåget hem till Stockholm över helgen ❤
På måndagen gick han 9-14 själv och på tisdagen gick han 7-15 nåt sånt. Så nu kommer han gå de dagar jag jobbar, men vara hemma med mig när jag är hemma. Dvs onsdag förmiddagar innan jag jobbar kväll, torsdagar om jag inte jobbat natt och måste sova, samt fredagar. Så han är typ där halvtid kan man säga.

Det är en superfin förskola och han trivs väldigt bra. Det märktes även på de andra barnen att de trivdes med pedagogerna och rutiner och alla barn var väldigt följsamma. En del rötägg finns det ju alltid men det känns som om att pedagogerna oftast hinner se och följa upp när det blir konflikter. Inne är det jättefina lokaler och ute är det stooor lekplats och inhängnad skog. Så fint. Så kul och så tryggt att lämna honom där. Men han är väldigt ledsen precis vid lämningen. Det var han inte första gången för då fattade han inte att jag gick. Men nu bryter han ihop totalt och störtgråter. Men det går över fort och han var i måndags ”på strålande humör” hela dagen enligt fröken när jag hämtade, trots att K sa att han hade varit jättejätteledsen när han lämnade på morgonen.

Hepp. Nu är han vaken där inne. Ska gå och hämta upp honom, vi ska dit om ca en halvtimme så jag hinner till jobbet sen 14:30.

Peace out.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s